Alla inlägg under november 2007

Av Agneta - 11 november 2007 11:29

I morgon är det överlåtelsebesiktning... Det känns sådär... Men det måste ju göras och vi vet att det kommer vara en hel del att anmärka på... Men men, vi får hoppas att köparna ändå kommer att vilja ha huset och att det inte behöver prutas alltför mycket på priset. Håll tummarna!!!


Av Agneta - 11 november 2007 11:27


Vy mot nordost.



Av Agneta - 11 november 2007 11:26


Vy mot väster.



Av Agneta - 11 november 2007 11:21


Bilden är tagen från östra delen av tomten, mot väster.




Av Agneta - 11 november 2007 11:20


Bilden är tagen mot nordväst.



Av Agneta - 2 november 2007 18:36

Idag har vi skrivit! Det är ett par som har köpt vårt radhus och idag var vi på banken och skrev avtal! De vill såklart besiktiga innan allt är riktigt klart, men vi tror och hoppas att det inte ska vara några problem!Känns skönt, otroligt skönt, att allt är över! Det är som sagt besiktning kvar och när den är klar (och om den går bra) då kommer det att kännas ännu skönare!Snart blir det pizza och rött vin och sen slappa i soffan resten av kvällen.... I morgon blir det skumpa i goda vänners lag + 40-årsfest. KUL!!!

Av Agneta - 1 november 2007 21:19

Vi har haft två visningar (tre om man räknar med sambon som inte kunde när mäklaren hade visning) de fick komma i tisdags och det är vi glada för - det är de som lagt högst bud!Än är inget klart för vi har inte skrivit ännu och inte haft besiktning... Håll tummarna!På tomten har de förberett för sprängning. Det såg ut som att de borrat och lagt ner sprängmedel i borrhålen. Tror jag. Jag kollade inte så noga när jag var där, tog några bilder i regnet, för att skicka till vår KA (kvalitetsansvarige) och gick sen hem igen. Men jag tyckte att det såg ut som att de stoppat ner orangea rör som ska jämna berget med marken ;-)Får nog med mig barnen dit upp i morgon. Åtminstone sonen vill gärna vara med när det smäller... *s*

Ovido - Quiz & Flashcards